miercuri, 29 martie 2017

Marșul pentru viață de la Piatra-Neamț

Sâmbătă, 25 martie 2017, în Piatra-Neamț, a avut loc Marşul pentru viaţă, ediţia a VII-a, cu titlul generic „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.
Peste 70 de preoţi şi peste 600 de participanţi şi-au exprimat convingerea că a fi pro vita, pentru viaţă, for life este cel mai firesc instinct şi cel mai natural gând pe care omul le poate simţi şi nutri.
Mare parte dintre participanţi au purtat pancarte cu mesaje de susţinere a mamei şi copilului nenăscut şi născut, oferite de organizatori şi unii dintre colaboratori.
Mulţumim tuturor celor care au luat parte la acest marş paşnic şi cu un mesaj atât de important pentru evoluţia societăţii româneşti, profund lezată în ultima vreme de intoleranţă şi discriminare a convingerilor religioase şi familiale.
Mulţumim de asemenea tuturor colaboratorilor care ne-au susţinut şi prezentat voluntarilor proprii, mass-mediei locale şi regionale pentru prezentarea activităţilor din Luna pentru viaţă şi în mod deosebit a Marşului pentru viaţă.
Mulţumim Asociaţiei pentru Cultură, Tradiţii şi Spiritualitate „Leru-i Doamne” şi
Asociaţiei culturală „Eu cred” - Bicaz Chei, pentru minunatele cântece!
Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut şi motivat pe social-media şi celor care, încă din neştiinţă, nepăsare sau manipulare, ne-au privit de dincolo de sensul de mers al demersului nostru.
Şi, da, Îţi mulţumim Doamne pentru toate cele pe care ni le dai!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu